Grecii de la Intrakat Group achiziționează compania de construcții Aktor4Foto© money.ro

Grecii de la Intrakat Group achiziționează compania de construcții Aktor

, 5 știri, 16 vizualizări

”Grupul Intrakat, din domeniul construcțiilor, al infrastructurii, concesiunilor/parteneriatelor publice private (PPP) și managementului deșeurilor din Grecia, a anunțat astăzi finalizarea achiziției companiei Aktor Construction, care este activă în proiecte importante de infrastructură în România.

În urma unui acord de vânzare și cumpărare, anunțat la începutul anului, și a aprobării recente a achiziției de către Comisia Concurenței din Grecia, Intrakat își sporește dimensiunile și acoperirea pentru a deveni un grup de afaceri de frunte în sectorul construcțiilor din Europa de Sud-Est, extinzându-și dinamic portofoliul în domenii noi, cum ar fi sursele de energie regenerabilă, stocarea energiei, proiecte de mediu și imobiliare”, anunță compania.

Odată cu includerea Aktor, Intrakat va ajunge la un număr de proiecte în derulare cu o valoare totală estimată pentru sfârșitul anului 2023 la aproape 5 miliarde de euro și, în același timp, își va extinde amprenta internațională. Intrakat realizează proiecte complexe de construcții la scară largă în Grecia și în alte țări, prin intermediul unei rețele de filiale înalt specializate din sud-estul Europei, inclusiv România.