Grindeanu: Oricine încalcă legea, că îl cheamă Ciolacu sau Grindeanu, trebuie să plătească© antena3.ro

Grindeanu: Oricine încalcă legea, că îl cheamă Ciolacu sau Grindeanu, trebuie să plătească

, 7 știri, 110 vizualizări

„Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea, plătește. Indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu, trebuie să plătească”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat despre cazul de la Buzău, unde mai mulți lideri ai PSD, printre care și Marcel Ciolacu, au fost fotografiați într-un restaurant, fără să respecte numărul maxim de persoane care pot sta la o masă.

Prim-vicepreședintele PSD a salut promptitudinea Poliției, pe care spune că nu a văzut-o în urmă cu câteva lui, când mai mulți membri ai Givernului Orabn au fost fotografiați fără mască la o întâlnire de la Palatul Victoria.

„Salut promtitudinea Poliției Române, în a ieși, nu doar prin acțiuni, ceea ce e foarte bine, ci și printr-o declarație de presă. E o promptitudine pe care sper să și-o mențină pentru orice caz pe care îl au de acum încolo, pentru că mu am văzut aceeași promptitudine și în urmă cu câteva luni. Dar țin să vă mai spun o dată: oricine încalcă legea în România, trebuie să plătească. Și mai ales trebuie dacă e persoană publică, din punctul meu de vedere, cu atât mai mult, trebuie să vină și cu scuze în fața românilor”, a mai spus Grindeanu.