Grupul de turism rtk intră pe piața din România și vrea să încheie parteneriate cu 200 de agenții de turism2Foto© romanialibera.ro

Grupul de turism rtk intră pe piața din România și vrea să încheie parteneriate cu 200 de agenții de turism

, 4 știri, 6 vizualizări

”rtk romania, subsidiara locală a rtk international (cu o rețea de peste 3.000 de agenții de turism afiliate în străinătate), anunță oficial deschiderea activității pe piața turistică din România. Cu o echipă care are o experiență vastă în industria turismului, rtk romania își propune să aducă servicii inovatoare și să sprijine agențiile de turism locale în dezvoltarea parteneriatelor și distribuției independente a serviciilor turistice”, anunță compania.

rtk romania a fost înființată în aprilie 2024 și deține licență de agenție de turism organizatoare. Asociații sunt rtk international (80%) și Radu Colfescu (20%), care are o experiență în turism de peste 25 de ani. rtk nu funcționează ca un touroperator, ci ca o asociație de turism care reprezintă interesele agențiilor de turism în relația cu touroperatorii și cu furnizorii internaționali.

”Noi putem ajuta agenția de turism prin a le ușura munca cu touroperatorii, iar pe touroperatori îi putem ajuta prin a le aduce instrumente de care au nevoie pentru a-și constitui acest pachet pe care îl revând mai departe către agențiile de turism, iar acestea către clientul final. Vom semna contracte de colaborare cu un număr limitat de agenții de turism din România.