Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat celor care investesc în județele din Moldova, a promis Orban la Iași2Foto© wall-street.ro

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat celor care investesc în județele din Moldova, a promis Orban la Iași

, 4 știri, 12 vizualizări

Premierul României susține faptul că regiunea de nord-est a României nu se poate dezvolta fără investiții, iar din acest motiv oamenii de afacere interesați să investească în România vor fi invitați să analizeze realizarea de investiții în această regiune.

"Nu se poate dezvoltare fără investiții. Orice investitor care va vrea să investească în România va fi invitat de noi să analizeze și investiția posibilă într-unul dintre județele Moldovei. Mai mult decât atât, avem un instrument prin care putem să determinăm această locare a unor investiții, care se numește instrumentul ajutorului de stat, prin care vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru investitorii care vor investi în Moldova, astfel încât să ne asigurăm că vor alege acea locație", a afirmat Orban, prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Șeful Executivului a precizat că o astfel de măsură va fi luată în contextul în care "Moldova a fost nedreptățită în ultimii 20-25 de ani".