Guvernul Dăncilă se laudă că a reluat discuțiile cu Volkswagen2Foto© agerpres.ro

Guvernul Dăncilă se laudă că a reluat discuțiile cu Volkswagen

, 4 știri, 24 vizualizări

Ministrul demis al Mediului de Afaceri, Ștefan-Radu Oprea, a anunțat că Guvernul Dăncilă a reluat discuțiile cu Grupul Volkswagen pentru a aduce investiția în România, în contextul în care compania a amânat decizia cu privire la construirea unei fabrici în Turcia. Înaintea ministrului IMM-urilor, Gheorghe Falcă a anunțat că Aradul ar fi luat în calcul pentru o nouă uzină de automobile de concernul german.

„Ministrul Ștefan-Radu Oprea a anunțat că Guvernul Dancilă a reluat discuțiile cu Grupul Volkswagen pentru a aduce investiția în România, în contextul în care acesta a comunicat ca amână anunțul unei investiții în Turcia. Ministrul Oprea a făcut această declarație în cadrul Conferinței Naționale Școala profesională în sistem-dual - Alternativa de excelență pentru rezolvarea crizei forței de muncă în industria auto, eveniment organizat în cadrul Salonului Auto București", se arată într-un comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ministrul Oprea a făcut această declarație în cadrul Conferinței Naționale Școala profesională în sistem-dual, eveniment organizat în cadrul Salonului Auto București.