Guvernul va adopta Ordonanța cu măsurile prevăzute în bugetul pe 202111Foto© stirileprotv.ro

Guvernul va adopta Ordonanța cu măsurile prevăzute în bugetul pe 2021

, 18 știri, 68 vizualizări

Guvernul Cîțu se reunește miercuri în ședință și urmează să adopte ordonanța de urgență cu privire la măsurile pentru bugetul pe 2021, transmite Agerpres.

Premierul Florin Cîțu a anunțat la începutul săptămânii că ordonanța privind măsurile pentru bugetul din 2021 va fi aprobată în ședința de Guvern de miercuri, printre aceste măsuri menționând ajutoare de stat pentru HoReCa, acordarea de vouchere de vacanță, ajutoare prin IMM Invest, prelungirea măsurilor active până în 30 iunie 2021.

Va fi o ordonanță care va fi pusă în transparență și va fi aprobată în ședința de Guvern de miercuri. Se prelungesc măsurile active până la 30 iunie 2021. (…). Munca flexibilă este o măsură care cred că se va permanentiza în România. În continuare sunt acele măsuri de ajutor de stat prin intermediul IMM Invest, noutatea că Agro IMM Invest o să fie aprobat în ședința următoare de Guvern, sper să fie gata cu toate avizele. Este o măsură pe care o așteaptă cei din sectorul agricol, cu garanții de până la 1 miliard de lei.