Handbal feminin: CSM București a transferat-o pe olandeza Martine Smeets2Foto© puterea.ro

Handbal feminin: CSM București a transferat-o pe olandeza Martine Smeets

, 5 știri, 30 vizualizări

Echipa feminină de handbal CSM București a transferat-o pe olandeza Martine Smeets, una dintre cele mai bune extreme stânga din lume, care vine după un sezon petrecut în Franța, la Metz Handball, a anunțat clubul bucureștean. ''Sunt mândră și entuziasmată de semnarea contractului cu CSM București.

Abia aștept să revin pe terenul de handbal și sunt convinsă că vom avea un sezon excelent!'', a declarat Smeets. Născută în Almelo, Martine Smeets este campioană mondială en titre și medaliată cu bronz la Campionatul European din Franța în 2018 cu naționala Olandei. În cariera sa a evoluat în Germania, la Thuringer HC (2013-2015) și la SG BBM Bietigheim (2015-2018).

Acesta este al patrulea transfer efectuat de CSM București pentru sezonul viitor, după franțuzoaica Siraba Dembele, spaniola Alexandrinei Cabral Barbosa și slovena Barbara Lazovic. Totodată, interul dreapta norvegian Nora Mork și-a anunțat plecarea de la CSM București. ''Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat.