Hannelore de la Insula Iubirii s-a întâlnit cu ispita Andi, imediat ce s-a despărțit de Bogdan! Ce cadou a primit8Foto© cancan.ro

Hannelore de la Insula Iubirii s-a întâlnit cu ispita Andi, imediat ce s-a despărțit de Bogdan! Ce cadou a primit

, 10 știri, 70 vizualizări

După ce Hannelore a postat un mesaj lung pe contul de socializare, în care a confirmat că este din nou o femeie singură, a venit rândul lui Bogdan, care a răspuns și el sutelor de mesaje trimise de internauții curioși să afle dacă a divorțat de blondă. “După ce toată lumea m-a întrebat, am hotărât să confirm și eu, că este adevărat, eu și Hanne nu mai formăm un cuplu de ceva vreme.

Cred că a fost o decizie de comun acord . Îi doresc numai bine, să fie fericită și să își îndeplinească tot ce își propune” , a transmis Bogdan într-un filmuleț postat pe Instagram. „Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce.

Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important.