HOME of IQOS, cel mai nou concept pentru evenimente în aer liber, se întoarce la Jazz in the Park (Cluj, 1-3 septembrie)4Foto© cancan.ro

HOME of IQOS, cel mai nou concept pentru evenimente în aer liber, se întoarce la Jazz in the Park (Cluj, 1-3 septembrie)

, 5 știri, 4 vizualizări

Toamna festivalurilor începe la Cluj. În primul weekend din septembrie 2023,  Parcul Etnografic „Romulus Vuia” se redeschide pentru cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park. Între 1 și 3 septembrie, festivalul ne va purta pe ulițe și prin gospodării și ne va lăsa să descoperim, împreună, un spațiu plin de povești, decor inedit pentru scenele pe care se cîntă jazz, blues, folk și muzică clasică.

Jazz in the Park este despre prieteni și amintirile pe care le creezi, este despre momente împreună. Sînt valori pe care le susține și IQOS, care se alătură  Jazz in the Park atît pentru muzica de calitate, cît și pentru atmosfera inegalabilă de la cel mai important festival de gen din România, amplasat într-un spațiu încărcat de istorie și natură.

Comunitatea IQOS se va putea bucura din nou de experiența HOME of IQOS, concept destinat evenimentelor organizate în aer liber. Prezent și în iunie, la International Jazz in the Park Competition, spațiul plin de surprize și experiențe inedite își va primi din nou vizitatorii. Împreună, aceștia vor putea lua parte la momente special pregătite pentru ei, tot atîtea ocazii de a lega noi prietenii și de a-și crea amintiri pe viață. Tot aici, DJ-ii invitați să performeze pentru comunitatea IQOS vor întreține atmosfera în pauzele dintre concerte.