Horoscop 21 octombrie 2020. Berbecii au tot felul de complicații legate de banii câștigați prin efort propriu33Foto1Video© observatornews.ro

Horoscop 21 octombrie 2020. Berbecii au tot felul de complicații legate de banii câștigați prin efort propriu

, 450 știri, 140 vizualizări

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur vor avea de integrat energia pe care o aduce Luna Neagră în tranzit prin zodia lor.

Luna Neagră, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o va tranzita timp de 9 luni, însă fiecare semn în parte va simți energia sa într-un anume sector de viață. Luna Neagră, denumită și Lilith,   nu ține de acțiunile noastre conștiente și de aceea este foarte greu de manipulat energia sa, însă nu imposibil. Trebuie să ne folosim de acest tranzit pentru a ne vindeca din punct de vedere karmic în sectorul de viață activat de aceasta.

Luna Neagră este un punct karmic care vorbește, printre altele, de frici și temeri, de griji, obsesii, vicii, dependențe, vulnerabilități, sexualitate, atracție fatală, practic vorbește de tot ce este ascuns în noi și ne temem să confruntăm. Ei bine, acest tranzit al Lunii Negre prin Taur vine să scoată la suprafață tot ce nu conștientizăm pentru a vindeca, iar aceste conștientizări sunt legate de sectorul financiar și de cel al iubirii.

Din păcate, de ce ne-am temut nu am scăpat
Ion Lungu,
Rata de infectare în municipiul Suceava a depășit pragul de 3 cazuri…
La cum arată acum lucrurile, nu sunt șanse de relaxare
Emil Boc,
Cluj, primul județ care a depășit pragul de 4 cazuri de Covid-19 la…