Horoscop 25 martie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu noutăți pentru toate zodiile8Foto© stirileprotv.ro

Horoscop 25 martie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu noutăți pentru toate zodiile

, 8 știri, 17 vizualizări

Horoscop 25 martie 2024. Portalul care se deschide sub această Eclipsă de Lună plină în Balanță este unul al finalurilor. Se pare că suntem ghidați să punem capăt la ceva. Poate că este vorba despre un tipar de gândire vechi, o credință sau, poate, este ceva mai tangibil, precum finalul la un loc de muncă, unei relație sau unui capitol din viața noastră.

Eclipsele ne afectează pe toți la niveluri diferite și în grade variate, dar întotdeauna își lasă amprenta și întotdeauna ne plasează acolo unde trebuie să fim. De fapt, se crede că eclipsele deblochează contractele destinului.

Este important să menționăm și faptul că această eclipsă de Lună plină în Balanță face parte dintr-un ciclu mai mare de eclipse care a început în aprilie 2023 și va continua pentru restul acestui an. Data următoare când vom reveni la acest ciclu de eclipse va fi în octombrie, deci este probabil ca tot ce apare în martie să fie doar o parte a poveștii. S-ar putea să trebuiască să așteptăm până în octombrie 2024 sau chiar martie 2025, când vom experimenta ultima eclipsă din această serie, pentru a vedea imaginea completă.