Horoscop 27 octombrie 2020. Gemenii au complicații la locul de muncă, poate mai multe decât de obicei4Foto© romaniatv.net

Horoscop 27 octombrie 2020. Gemenii au complicații la locul de muncă, poate mai multe decât de obicei

, 10 știri, 10 vizualizări

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță se bucură de ingresul planetei Venus întocmai în zodia lor, aducându-le îmbunătățiri în viața personală, dar mai ales în relațiile cu cei din jur.

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu diurn, prin urmare energia pe care o va manifesta va fi deosebit de puternică și benefică tuturor. Până pe data de 21 noiembrie, cât Venus va tranzita Balanța, ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să aducem armonia și echilibrul în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale.

Totuși, trebuie să ținem cont că nu va fi chiar ușor să facem asta, dat fiind că planeta conflictului, Marte, este retrograd în zodia Berbec, zodia parteneră a Balanței, și va avea un cuvânt greu de spus la un moment dat. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)