Horoscop. Luna nouă din ianuarie aduce vești proaste pentru trei semne zodiacale8Foto© antena3.ro

Horoscop. Luna nouă din ianuarie aduce vești proaste pentru trei semne zodiacale

, 14 știri, 37 vizualizări

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu ceilalți.

Luna Nouă reprezintă momentul unor noi începuturi și impactul acestui fenomen se va resimți din plin în următoarele două săptămâni, dar poate fi resimțită chiar și mai mult de atât, aproximativ jumătate de an.

Luna Nouă se formează acum în zodia Vărsător, prin conjuncție cu Soarele, de asemenea aflat în zodia Vărsător, și prin unirea celor două energii, vorbește despre noi începuturi revoluționare, care ne vor lua prin surprindere, cu atât mai mult cu cât formează aspecte tensionate cu Uranus, planeta surprizelor și a răsturnărilor de situație, aflat în zodia Taur. Fiecare zodie în parte va fi amprentată într-un anume sector de viață, iar acolo va trebui să dăm dovadă de multă maleabilitate, de multă deschidere către nou.