Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 20192Foto© romaniatv.net

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

, 10 știri, 31 vizualizări

Cancan îți prezintă horoscopul lunar octombrie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii octombrie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Soarele, energia, va tranzita semnul Balanță până pe data de 23 octombrie, moment când va intra în zodia Scorpion. Pe data de 3 octombrie 2019, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Scorpion, urmată de Venus, planeta iubirii și a banilor, pe data de 8 octombrie. Totodată, Marte, planeta acțiunii și a determinării, va intra pe data de 4 octombrie în zodia Balanță.

Evenimentul major al lunii octombrie, care se petrece chiar pe 2 octombrie și amprentează perioada următoare, este ieșirea din retrogradare a lui Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, aflat în zodia Capricorn. Vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare, schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus.