Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 15 - 21 august 2020© cancan.ro

Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 15 - 21 august 2020

, 11 știri, 68 vizualizări

Horoscopul zilei de 15 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2020 spune că nativii din zodia Taur au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în semnul lor, cu impact asupra vieții personale.

Uranus este planeta marilor schimbări, a surprizelor neașteptate, a nonconformismului și independenței, este o planetă revoluționară care a intrat în zodia taur în urmă cu 2 ani și pe care o va părăsi în 2026, timp în care va reforma complet mentalitatea și viața acestor nativi. Este un tranzit cu care ne întâlnim o dată în viață, dar fiind că se petrece o dată la 84 de ani.

Acum, Uranus va retrograda în zodia Taur până pe data de 1 ianuarie 2021 și va cere reforme, atât financiare, cât și sentimentale, ne va cere să ne schimbăm sistemul de valori la care ne raportăm și nu este exclus să vedem la nivel mondial demonetizări, căderi ale bursei și o mai mare amplificare a crizei economice în care deja ne aflăm.