Ianis Hagi, transfer. Oficialii lui Genk au dezvăluit cât au plătit, de fapt, pentru jucător8Foto© sport.ro

Ianis Hagi, transfer. Oficialii lui Genk au dezvăluit cât au plătit, de fapt, pentru jucător

, 25 știri, 58 vizualizări

"Adevărul e că l-am luat pe Hagi la jumătate de preț! Presavorbește de 8 milioane de euro, dar nu este cazul", este afirmația lui Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, ceea ce înseamnă că transferul lui Ianis a costat 4 milioane de euro. Oficialul belgienilor a vorbit, într-un interviu, despre ce a dus la transferul decarului Viitorului Constanța și care sunt așteptările clubului de la el.

Genk a cedat în această vară doi jucători extrem de valoroși, iar prin aducerea lui Hagi jr., campioana Belgiei vrea să îi înlocuiască. "Oferă echipei creativitate. Suntem foarte fericiți să-l aducem pe Ianis la noi. După plecarile lui Alejandro Pozuelo și Ruslan Malinovskyi, venirea lui (Ianis) ne aduce creativitate, aveam nevoie de el. Acest transfer poate fi parțial explicat de calificarea în grupele UEFA Champions League, dar asta nu înseamnă că nu suntem mândri. Este adevărat că are doar 20 de ani, dar știe să facă față presiunii.

Numele lui e Hagi și asta înseamnă enorm in fotbal. Gheorghe Hagi a fost o legendă, un jucător incredibil. Negocierile cu el au fost extrem de plăcute și au fost, în mare, despre modul în care noi jucăm fotbal" a spus De Conde.