Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae fac echipă în cea de-a treia ediție a sezonului 10 Poftiți pe la noi21Foto© a1.ro

Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae fac echipă în cea de-a treia ediție a sezonului 10 Poftiți pe la noi

, 22 știri, 8 vizualizări

După ce au muncit și au făcut și spectacol în Bulgaria, echipa emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea s-a mutat la Năvodari. Aici, în prima zi, Nea Marin l-a întâmpinat într-un mod neașteptat pe Radu Bucălae, iar Ilona Brezoianu a făcut un anunț neașteptat.

De data aceasta, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin sunt Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae. Încă de la primele ore ale dimineții aventura a început în forță.

„Înapoi la Patria-mamă, înapoi în România, de data aceasta, la Năvodari. Vreau să văd diferențele între ce am găsit în Bulgaria și ce avem la noi în țară”, a declarat Nea Mărin, pregătit pentru o nouă săptămână în care își supune echipa la provocări care să-i scoată din zona de confort.