Imagini scandaloase pe aeroportul Otopeni. Ce face un angajat cu bagajele pasagerilor4Foto1Video© stirileprotv.ro

Imagini scandaloase pe aeroportul Otopeni. Ce face un angajat cu bagajele pasagerilor

, 9 știri, 25 vizualizări

Răzvan Cuc a făcut publice imagini cu modul în care operează firma de handling Globeground pe Aeroportul Otopeni, spunând că e nevoie de măsuri urgente. În imagini se vede banda blocată de un bagaj minute bune, fără ca cineva să intervină. Ministrul spune că asta duce la întârzieri mari.

„S-a făcut mult timp confuzie vis-avis de autobuzele care preiau pasagerii și bagajele care ajung într-o anumită stare și întârzieri. Tot timpul lumea a spus că e de vină TAROM, ba aeroportul că nu merg benzile. Noi trebuie să informăm corect. Ce e aici e o firmă de handling. Ca orice firmă are contract vine și prestează servicii către aeroporturi.

Aici avem firma Globeground, una din cele 5 firme care operează pe aeroportul Otopeni. O firmă unde sunt acționari CNAB și Tarom. Am discutat cu directorul de la aeroport și l-am rugat să vină directorul acestei firme și să îmi spună și mie de ce se întâmplă aceste lucruri. un bagaj care rămâne în picioare blochează banda, iar apoi 20-30 de minute banda rămâne blocată.