Imagini șocante la meciul România-Franța. Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter18Foto2Video© cancan.ro

Imagini șocante la meciul România-Franța. Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter

, 35 știri, 53 vizualizări

S-au înregistrat imagini șocante la finalul meciului România-Franța, în urma căruia țara noastră s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Italia. Iubita lui Cristi Manea a fost lovită cu piciorul în gură de un suporter, chiar sub privirile fotbalistului. În altercație a intervenit și Gică Hagi.

“update. Imediat după joc, manea s a dus in tribune sa și salute prietena. O fană i a luat fata iubitei și i a cerut sa facă o poza. Fotbalistul a bruscat o violent. In acel moment, prietenul domnișoarei l a îmbrâncit pe fostul jucător al CFR ului. In ambuscada, iubita fotbalistului a primit un picior in plină figura.

In aceste momente manea, fundașul naționalei de tineret e in tribunele stadionului di cesena. Își apăra iubita bătută de suporteri ! In mod normal n avea ce sa caute acolo. Din motive încă necunoscute , prietena lui a fost lovită in fata. Un suporter a fost Arestat.