Impact devastator între două autocamioane, la Ruginoasa, cabine smulse de pe șasiu3Foto© observatornews.ro

Impact devastator între două autocamioane, la Ruginoasa, cabine smulse de pe șasiu

, 4 știri, 184 vizualizări

Două TIR-uri s-au izbit frontal la Iași, iar unul dintre șoferi se zbate între viață și moarte. Până în acest moment nu este foarte clar ce s-a întâmplat. S-au vehiculat mai multe variante, însă ceea ce au putut deocamdată polițiștii stabili este faptul că unul dintre șoferi a intrat pe contrasens. Până la finalizarea anchetei nu se pot trage concluzii. S-a spus că unul dintre șoferi ar fi rămas fără frâne, însă la fața locului au existat urme de frânare

Accident grav la Iași. Două TIR-uri s-au izbit frontal din motive încă necunoscute. Cert este că ieri, în jurul prânzului, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că două TIR-uri s-au izbit frontal în comuna ieșeană Ruginoasa. Imediat la locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, pompierii și polițiștii.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă. Din primele verificări făcute de către oamenii legii s-a stabilit faptul că unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens, din motive încă neștiute. Cert este că s-au vehiculat mai multe variante.