Înalta Curte judecă astăzi cererea lui Cătălin Cherecheș de strămutare a dosarului în care a fost condamnat pentru luare de mită4Foto© observatornews.ro

Înalta Curte judecă astăzi cererea lui Cătălin Cherecheș de strămutare a dosarului în care a fost condamnat pentru luare de mită

, 14 știri, 29 vizualizări

Solicitarea a fost depusă înainte de sentința dată de Curtea de Apel Cluj, pe 24 noiembrie, a declarat avocatul lui Cătălin Cherecheș, Răzvan Doseanu.

„Astăzi este termen pentru soluționarea cererii de strămutare. Este vorba de solicitarea formulată anterior datei de 24 noiembrie, dată la care s-a dat hotărârea definitivă la Curtea de Apel Cluj. Deci, nu este o cerere de strămutare făcută ulterior. Nici nu s-ar fi putut dacă deja hotărârea era definitivă.

Din motive administrative, probabil că termenul a fost fixat după finalizarea cauzei la Curtea de Apel Cluj. Curtea de Apel Cluj s-a grăbit să termine dosarul înainte de soluționarea cererii de strămutare. Poate fi un semn de lipsă de imparțialitate pe care noi l-am invocat”, a afirmat avocatul Răzvan Doseanu.

Din practica anterioară, ar dura undeva între 30 și 45 de zile, în funcție de instanță
Cătălin Predoiu,
Ce se va întâmpla cu Cătălin Cherecheș după ce a refuzat să fie…