Încă 108 cetățeni români aflați în străinătate au revenit în țară. Din ce țări provin aceștia și ce se va întâmpla cu ei2Foto© cancan.ro

Încă 108 cetățeni români aflați în străinătate au revenit în țară. Din ce țări provin aceștia și ce se va întâmpla cu ei

, 6 știri, 110 vizualizări

Un număr de 27 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat de la începutul pandemiei de COVID-19 până în prezent, informează duminică Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Un număr de 401 cetățeni români aflați în străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu noul tip de coronavirus.

"În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 401 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 129 în Spania, 236 în Italia, 15 în Franța, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 27 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat", afirmă sursa citată.