Încasările din primele 8 luni ale acestui an sunt cu peste 20 de miliarde mai mari decât în perioada similară a anului precedent© businessmagazin.ro

Încasările din primele 8 luni ale acestui an sunt cu peste 20 de miliarde mai mari decât în perioada similară a anului precedent

, 9 știri, 10 vizualizări

Mirela Călugăreanu a anunțat că, în primele opt luni ale acestui an, încasările la buget au fost mai mari cu 20 de miliarde de lei, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Președintele ANAF a precizat că sancțiunile aplicate de instituție s-au ridicat la încasarea a 75.000.000 de lei. Întrebată când vor fi recuperați cei 300.000 euro de la familia președintelui Klaus Iohannis, Mirela Călugăreanu a precizat că Fiscul își face datoria în toate situațiile în care are de recuperat o creanță certă, lichidă și exigibilă.

„În toate situațiile în care Fiscul are de recuperat o creanță certă, lichidă și exigibilă. În toate situațiile în care Fiscul are un titlu de creanță care să confirme o creanță certă, lichidă și exigibilă, ne facem datoria”, a afirmat Mirela Călugăreanu, sâmbătă, la Antena 3, întrebată despre subiect.

Chestionată care este stadiul recuperării, Mirela Călugăreanu a răspuns: „Aici sunt o serie de aspecte pe care instanțele trebuie să le clarifice”.