Incendiu de amploare în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant13Foto© puterea.ro

Incendiu de amploare în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant

, 18 știri, 28 vizualizări

Un puternic incendiu a izbucnit astăzi în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant, afectând două vagoane dezafectate. Echipajele de intervenție au fost alertate imediat și au acționat rapid pentru a stinge flăcările care au cuprins cele două vagoane. La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, punând echipajele de intervenție în fața unei misiuni dificile.

Misiunea este în dinamică, iar echipajele revin cu date suplimentare pe măsură ce acționează pentru a controla și stinge incendiul. Având în vedere modul de manifestare a acestuia, există preocupare pentru posibilitatea de extindere la alte vagoane, motiv pentru care dispozitivul de intervenție a fost suplimentat cu încă 2 autospeciale de stingere.

Situația este în continuă evoluție, iar autoritățile fac apel la populație să evite zona afectată și să respecte indicațiile echipajelor de intervenție. Vom reveni cu informații actualizate pe măsură ce situația se dezvoltă.