Incendiu într-o stație de metrou din Berlin3Foto1Video© libertatea.ro

Incendiu într-o stație de metrou din Berlin

, 5 știri, 46 vizualizări

UPDATE ORA 07.49 Zeci de pompieri s-au luptat mai multe ore duminică noapte cu un mare incendiu într-o stație de metrou din Berlin. Departamentul de pompieri al capitalei germane a scris pe Twitter luni dimineață devreme că incendiul era sub control, relatează DPA. Patru persoane au suferit răni, în timp ce alte trei au suferit răni ușoare și o a patra a fost dusă la spital cu arsuri.

Incendiul a cuprins acoperișul stației Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al orașului, după ce a izbucnit într-un magazin de lângă stație, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor orașului. Mai multe case din apropiere au trebuit evacuate, a declarat purtătorul de cuvânt.   ORA 00.45 Un incendiu are loc duminică seara la o stație de metrou din Berlin, unde intervin zeci de pompieri.

Serviciile de urgență spun că un număr necunoscut de persoane au fost rănite, transmite DPA. Focul a cuprins acoperișul stației Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al orașului, după ce a izbucnit inițial la un magazin din apropiere, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor orașului. Este posibil ca mai multe case din apropiere să trebuiască fie evacuate, a adăugat acesta.