Incendiu puternic în Reșița: un bărbat a decedat, trei oameni au ajuns la spital și 24 de persoane au fost evacuate2Foto© observator.tv

Incendiu puternic în Reșița: un bărbat a decedat, trei oameni au ajuns la spital și 24 de persoane au fost evacuate

, 6 știri, 14 vizualizări

Incendiul s-a produs la un bloc de pe strada Romaniței.

„În jurul orei 04:40, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu pe strada Romaniței din Reșița. Au intervenit de urgență 17 pompieri militari cu sprijinul a două autospeciale de stingere, a unei autoscări și a unei ambulanțe SMURD. De asemenea, la fața locului au acționat și două echipaje SAJ, echipaje ale Poliției și ale furnizorilor de energie electrică și gaz. Incendiul se manifesta violent în bucătărie și în una din camerele apartamentului.

Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, în ce-a de-a doua cameră. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incendiul a degajat mult fum care a pătruns și în casa scării”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Incendiul a fost stins în jurul orei 05:30. Echipajele de intervenție au rămas la fața locului pentru cercetarea cauzei incendiului și pentru a se asigura că nu se va reaprinde, în apartament fiind depozitate multe deșeuri, relatează Agerpres.