Începe o nouă ediție a programului de titluri de stat Fidelis, cu cea mai bună dobândă pentru donatori2Foto© observatornews.ro

Începe o nouă ediție a programului de titluri de stat Fidelis, cu cea mai bună dobândă pentru donatori

, 8 știri, 18 vizualizări

De miercuri, 21 februarie, începe prima ediție a programului de titluri de stat FIDELIS din 2024. Această ediție se va desfășura între 21 februarie - 1 martie 2024, potrivit unui anunț al Ministerului de Finanțe.

„Am văzut deja că Fidelis a creat un nou concept în peisajul investițional: donatorul-investitor. O paradigmă care împletește actul nobil al donării de sânge cu oportunitățile financiare oferite de investițiile responsabile. Acești donatori-investitori au reușit un bilanț remarcabil în 2023: peste 15.000 vieți salvate și peste 522 milioane lei investiți.

Sperăm ca în 2024 să depășim cifrele acestea, tocmai de aceea menținem beneficiile speciale pentru donatori, atât cea mai bună dobândă, cât și cel mai mic prag de subscriere.În ceea ce privește impulsionarea donării, după cum știți nu este singurul efort financiar realizat de Guvern, pentru că, de la 1 ianuarie 2024, valoarea tichetelor a crescut de patru ori, de la 67 lei la 280 lei”, a explicat ministrul Marcel Boloș.