Închisoare cu executare după ce a cumpărat un telefon de pe Emag și nu l-a mai plătit2Foto© cancan.ro

Închisoare cu executare după ce a cumpărat un telefon de pe Emag și nu l-a mai plătit

, 4 știri, 19 vizualizări

O tânăra din Bacău, de 26 ani s-a ales cu o condamnare la închisoare cu executare pentru o țeapă pe care a dat-o pe eMag. A fost acuzată și găsită vinovată pentru înșelăciune și fals în acte sub semnătură privată.

Sentința s-a pronunțat la cinci ani de la escrocherie,  pentru că în cauză au fost dispuse mai multe expertize grafologice, existând suspiciunea unui complice, un angajat al unei firem de curierat. Însă în urma analizării tuturor probelor, s-a stabilit că vinovată este doar tânăra din Bacău.

Escrocheria tinerie a fost destul de simplă, a procurat o cpoie după cartea de identitate a unei alte femeie, pe numele căreia a plasat comanda pe eMag, pentru un telefon Samsung S6, în rate. După ce a primit coletul, tânăra nu a mai plătit nici-un ban, iar femeia pe numele căreia a realizat comanda a fost executată silit pentru telefon. Totul a ieșit la iveală după ce IFN-ul care a asigurat plata în rate a înștiințat titulara de drept că trebuie să plătească ratele la telefonul achiziționat de pe eMag.