Incredibil! Iată care au fost discuțiile secrete purtate de Andreea Bălan și George Burcea înainte de separare3Foto1Video© cancan.ro

Incredibil! Iată care au fost discuțiile secrete purtate de Andreea Bălan și George Burcea înainte de separare

, 4 știri, 54 vizualizări

La mai bine de o lună de când au recunoscut în spațiul public că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea sunt forțați de împrejurări să fie din nou împreună. Nu, nu unul de dragul altuia, ci cumva condiționați de lege.

Andreea Bălan și George Burcea ar putea ajunge să locuiască din nou împreună, deși de mai bine de o lună și-au spus „adio”. Vă spunem și de ce! Potrivit ordonanței militare 3, deși a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan și cele două fiice ale lor, actorul se vede nevoit să se întoarcă.

Domiciliul lui din buletin este cel care apare și în actul de indentitate al artistei pentru că, legal vorbind, George Burcea este încă căsătorit cu Andreea Bălan. Și, potrivit ultimei ordonanțe militare, trebuie să stea la domiciliu, deci este foarte posibil ca George Burcea să se întoarcă acasă, asta dacă nu cumva a făcut deja acest lucru. Dacă nu ar vrea să împartă același domiciliu cu Andreea Bălan, soțul vedetei ar trebui să-și schimbe buletinul, iar acest lucru durează, așa că, pentru moment, nu are cum să fenteze legea.