Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Iași, aprobați© adevarul.ro

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Iași, aprobați

, 6 știri, 8 vizualizări

„Imediat după ce vom aproba hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici, vom depune cererea de finanțare la Comisia Europeană. În aproximativ o lună vom avea și studiul de fezabilitate de la Cluj", afirmă ministrul Sorina Pintea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Ministerul Sănătății, indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Iași au fost aprobați de către Consiliul Interministerial.

"Spitalele regionale reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. Chiar dacă există voci care sunt împotrivă și nu își doresc ca România să reușească, noi vom contrui spitalele regionale, așa cum am promis. Proiectul care prevede costrucția spitalului regional Iași este cel mai avansat. Imediat după ce vom aproba hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici, vom depune cererea de finanțare la Comisia Europeană. În aproximativ o lună vom avea și studiul de fezabilitate de la Cluj", a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății, citată în comunicat.