Îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir, care a cerut unei fetițe să nu fie obraznică, lovită cu pumnul în față de o mămică5Foto© realitatea.net

Îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir, care a cerut unei fetițe să nu fie obraznică, lovită cu pumnul în față de o mămică

, 7 știri, 39 vizualizări

O îngrijitoare a unei grădinițe din Cugir ar fi fost agresată în incinta instituției de învățământ de către mama unui copil, pe fondul unor discuții legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

Poliția Alba a anunțat joi că în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Fapta de care este acuzată femeia a avut loc în data de 17 aprilie 2024.

„În jurul orei 15,15, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unități de învățământ preșcolar din Cugir. Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineața zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuții avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învățământ preșcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în față”, a informat joi IPJ Alba.