Inițiativa Fără Penali în funcții publice a ajuns la CCR, după peste 100 de zile de întârziere© hotnews.ro

Inițiativa Fără Penali în funcții publice a ajuns la CCR, după peste 100 de zile de întârziere

, 6 știri, 46 vizualizări

"După aproape cinci luni de tergiversări, Camera Deputaților a predat Curții Constituționale listele semnate de cei peste un milion de români care susțin inițiativa cetățenească Fără Penali în funcții publice.

Nota informativă prin care secretarul general a comunicat Biroului permanent al Camerei Deputaților un număr fals al semnăturilor m-a determinat să asist la întocmirea procesului-verbal de predare-primire, pentru a mă asigura că nu lipsește absolut nicio semnătură. Nu credeam că va fi nevoie, dar în aceste condiții nu ne-am putut baza pe buna credință a persoanelor implicate.

Astăzi însă am reușit să bifăm încă un pas care să ducă inițiativa mai aproape de declanșarea referendumului", a precizat președintele grupului de inițiativă, avocatul Mihai Badea.

Cei de la Secretariatul General al Camerei Deputaților s-au gândit, în disperarea lui Liviu Dragnea, să inventeze o cifră mincinoasă, omițând că au fost depuse peste 820.000 de semnături validate deja de primari. Practic, au încercat să creeze o cifră de 500.000 de care să se poată agăța Rădulescu, Iordache și ceilalți acoliți ai lui Dragnea pentru a arunca în derizoriu inițiativa semnată de 1 milion de cetățeni. Este o acțiune jenantă și disperată a politicienilor cu probleme penale. Este un…
Dan Barna,
Inițiativa ”Fără Penali în funcții publice” a ajuns la CCR.…
Cei de la Secretariatul General al Camerei Deputaților s-au gândit, în disperarea lui Liviu Dragnea, să inventeze o cifră mincinoasă, omițând că au fost depuse peste 820.000 de semnături validate deja de primari. Practic, au încercat să creeze o cifră de 500.000, de care să se poată agăța Rădulescu, Iordache și ceilalți acoliți ai lui Dragnea pentru a arunca în derizoriu inițiativa semnată de un milion de cetățeni. Este o acțiune jenantă și disperată a politicienilor cu probleme penale. Este un…
Dan Barna,
Inițiativa Fără Penali în funcții publice a ajuns la CCR,…