Înlocuitor pentru Bebe Cotimanis. Florin Piersic Jr. va fi voce pentru promo-urile Pro TV5Foto© stirileprotv.ro

Înlocuitor pentru Bebe Cotimanis. Florin Piersic Jr. va fi voce pentru promo-urile Pro TV

, 5 știri, 23 vizualizări

Florin Piersic Jr., în vârstă de 52 ani, va face echipă cu George Vintilă și Valentin Teodosiu. În urmă cu câteva săptămâni, Bebe Cotimanis și-a anunțat despărțirea de Pro TV, punând capăt unei colaborări ce a durat 25 de ani.

Cotimanis (65 ani) s-a mutat cu imagine și voce la Prima TV, care are acționari noi. Vocea sa se va fi auzit si la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media – Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 si Look 4K. Actorul are o bogata experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune dar și un actor indrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. Fostul jurat al emisiunii ”Românii au talent”, a recunoscut ulterior că plecarea sa s-a datorit motivelor economice, ”contractele devenind mai subțiri.”

”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.