Institutul Național pentru Studierea Holocaustului: Mișcarea Legionară, omagiată în Parlament de senatorul AUR Sorin Lavric1Video© libertatea.ro

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului: Mișcarea Legionară, omagiată în Parlament de senatorul AUR Sorin Lavric

, 5 știri, 56 vizualizări

Senatorul AUR Sorin Lavric i-a adus un omagiu în Senat lui Valeriu Gafencu, așa-zis "sfânt al închisorilor”, în fapt membru activ al Mișcării Legionare, transmite Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România, care cere ca asemenea "opinii de la tribuna democrației românești să înceteze", informează Hotnews.

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel" a prezentat o înregistrare cu senatorul AUR Sorin Lavric din Parlament în care îl omagiază pe Valeriu Gafencu, așa zis "sfânt al închisorilor".

"În urmă cu 2 zile, în timpul declarațiilor politice, senatorul Sorin Lavric (AUR) a adus un omagiu lui Valeriu Gafencu, așa zis „sfânt al închisorilor”. Asemenea opinii de la tribuna democrației românești trebuie să înceteze", transmite Insitutul Național pentru Studierea Holocaustului.