Intervenție chirurgicală șocantă la un spital din Iași! Medicii au descoperit zeci de viermi care mâncau din ochiul unei femei2Foto© antena3.ro

Intervenție chirurgicală șocantă la un spital din Iași! Medicii au descoperit zeci de viermi care mâncau din ochiul unei femei

, 5 știri, 19 vizualizări

Bătrână a ajuns la spital la jumătatea lunii octombrie, după ce o vecină a acesteia a anunțat asistența socială despre starea gravă de sănătate a bătrânei.

„Bunica de 84 de ani a venit în ziua de Sfânta Parascheva, după-amiază, prin UPU, adusă cu salvarea, în stare de semi-conștiență. Nu era în comă, dar nu era conștientă. De altfel, timp de zece zile-două săptămâni nu am putut comunica cu ea, nu răspundea la niciun fel de stimuli, nu știa cum o cheamă, nu știa unde este", a spus Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie din Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Medicii consideră că femeia a căzut și s-a lovit la ochi, însă nimeni nu a avut grijă ulterior de aceasta. Femeia nu avea card de sănătate și nici nu se afla în evidența unui medic de familie.