Iohannis, atac dur la adresa PSD: „Hoții s-au cocoțat în fruntea statului”© puterea.ro

Iohannis, atac dur la adresa PSD: „Hoții s-au cocoțat în fruntea statului”

, 7 știri, 16 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în timpul lansării cărții „EU.RO”, la Ploiești, că el este pro-european, la fel ca majoritatea românilor.

„Recunosc, eu sunt pro-european și cred că și voi și este bine așa. Noi ne-am dorit această soartă. Noi vrem să facem parte din acest spațiu de valori, fiindcă UE nu e doar despre bunuri de consum, nu doar despre autostrăzi. Europa e în primul rând despre oameni și valori. Asta le spun și colegilor mei din Consiliul European. Noi dacă facem politici trebuie să facem pentru oameni. Orice altceva e greșit. Nu putem face Europa pentru altceva sau altcineva, ca să fiu foarte concret, decât pentru noi, cetățenii europeni. M-am angajat să merg pe această linie mai departe”, a spus președintele.

Iohannis a lansat un nou atac la adresa social-democraților.

„Românii sunt pro-europeni, dar din nefericire nu chiar toți. Sunt unii care s-au adunat într-o grupare PSD. Ei nu sunt chiar așa pro-europeni. De 12 ani suntem în UE, iată că un partid din România începe să facă campanie cu un discurs anti-european. Penibil”, a spus Iohannis.