Iohannis: Mă adresez antreprenorilor noștri - fiți pro-activi, veniți cu idei5Foto1Video© antena3.ro

Iohannis: Mă adresez antreprenorilor noștri - fiți pro-activi, veniți cu idei

, 12 știri, 33 vizualizări

„Am avut o ședință cu premierul Orban, cu mai mulți miniștri și am discutat despre materialele de protecțioe, despre măști, halate și așa mai departe. În lume, se găsesc tot mai greu. Este o problemă reală. În acest fel, am început deja cu câteva sătpămâni în urmă să identificăm producători românești , producători români care vin și oferă astfel de materiale.

primele rezultate nu au întâziat să apară. Am aflat astăzi (luni - n.red.) că deja există producători de ai noști care s-au reprofilat, care vor produce măști, alții vor produce halate de protecție pentru medici, alții deja încep să lucreze la materiale mai complicate, de exemplu la ventilatoare, care sunt absolut necesare pentru secțiile de urgenmță.

În acest fel, ne ocupă și acest segment și cu această ocazie mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi, veniți cu idei către gurvenanți, fiindcă suntem interesați să promovăm produse românești în această perioadă cu precădere. Este o oportuniatte foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem această oportunitate”, a spus Iohannis.