Ion Cristoiu, despre dezbaterea lui Iohannis: Este un moment de doliu al presei românești3Foto© businessmagazin.ro

Ion Cristoiu, despre dezbaterea lui Iohannis: Este un moment de doliu al presei românești

, 5 știri, 30 vizualizări

Întotdeauna l-am admirat pe Ion Cristoiu, chiar dacă a lucrat la Scânteia Tineretului, organul de presă al tineretului comunist dinainte de 1989. L-am admirat pentru puterea sa de muncă, pentru devotamentul său față de profesia de jurnalist și pentru că întotdeauna și-a luat în serios rolul de câine de pază al democrației. L-am admirat pentru că, de obicei, are dreptate în ceea ce spune. Ei bine, seara trecută, Cristoiu n-a avut dreptate.

Intervievat de postul de televiziune Antena 3 vizavi de impactul conferinței de presă a Vioricăi Dăncilă, Ion Cristoiu a spus că va fi un eșec total și n-o va ajuta în nici un fel. A mai spus maestrul Cristoiu că mai bine se ducea Viorica Dăncilă peste Iohannis la dezbatere  să forțeze o reacție nepotrivită a acestuia față de ea. Cică o asemenea abordare i-ar fi adus Vioricăi scaunul de președinte al României.

Îmi pare rău maestre, de data asta n-ai avut dreptate. Nu știu ce impact a avut dezbaterea lui Klaus Iohannis, n-am urmărit-o. Am urmărit, în schimb, conferința de presă a Vioricăi Dăncilă și n-am fost singurul care a făcut asta. Am văzut acolo, în fața presei bucureștene, o femeie simplă, fără ifose și fără aere de mare lider politic. Este drept că mai face câte un dezacord, mai scoate câte o bâlbă dar nimeni nu este perfect.