Ionuț Iftimoaie, acuzat că ar fi cumpărat o vilă fără să plătească3Foto© libertatea.ro

Ionuț Iftimoaie, acuzat că ar fi cumpărat o vilă fără să plătească

, 5 știri, 24 vizualizări

Povestea începe prin anul 2008 când Ionuț Iftimoaie a cumpărat, împreună cu alte două persoane, o vilă și un teren în Iași, de la Iulia Juncu, o femeie în vârstă de 76 de ani. Valoarea tranzacției a fost de 550.000 de euro, din care sportivul este acuzat că nu ar fi plătit nici un leu. Iftimoaie figurează însă în acte ca proprietar, alături de ceilalți doi cumpărători, care ar fi achitat, la rândul lor, doar o parte din bani, restul urmând să fie plătit în rate, conform înțelegerii cu proprietara, conform Libertatea.

Moștenitorii bătrânei, care între timp a decedat, încearcă de câțiva ani să recupereze suma restantă și să clarifice situația vilei în care au rămas. Însă, potrivit actelor, vila are alți proprietari. Fiica bătrânei susține că s-a ajuns aici pentru că mama ei a fost păcălită de o rețea de rechini imobiliari. Aceasta îl acuză pe Iftimoaie de rea-credință.

Proprietatea se află în centrul Iașiului, pe strada Nicolae Gane nr. 17, în spatele Parchetului și la două străzi distanță de locuința fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader.  Zona, una ultracentrală, i-a atras pe rechinii imobiliari, susține fiica bătrânei, Daniela Sgârcitu.