Ionuț Negoiță și Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” nu au ajuns la un acord privind cedarea pachetului de acțiuni4Foto© video.gsp.ro

Ionuț Negoiță și Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” nu au ajuns la un acord privind cedarea pachetului de acțiuni

, 8 știri, 26 vizualizări

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roșii", a anunțat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni (82,9368%) deținut la clubul de fotbal FC Dinamo de omul de afaceri Ionuț Negoiță, precizând însă că "nu este un motiv de mare bucurie sa preiei o astfel de situație financiar-contabilă".

"Aseară au demarat primele tratative reale și de substanță privind cesionarea acțiunilor de la Lotus Perfect Product (n.r. - firma prin care Ionuț Negoiță deține clubul FC Dinamo) către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, tratative care au avut ca scop transferul de proprietate și responsabilitate juridică și sportivă către ADPD.

Negocierile continuă și astăzi, ADPD dorește preluarea și se pare că acest lucru se va întâmpla. Nu este un motiv de mare bucurie sa preiei o astfel de situație financiar-contabilă, dar trebuie precizat din start că lucrurile stau mult mai bine decât acum șapte ani, când domnul Negoiță a devenit acționar majoritar", a anunțat asociația suporterilor pe pagina oficială de Facebook.