Ipoteză șocantă în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut de acasă3Foto© libertatea.ro

Ipoteză șocantă în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut de acasă

, 6 știri, 169 vizualizări

Sebastian, în vârstă de 7 ani, este în continuare căutat de forțe impresionante de poliție, pompieri și jandarmi. Timp de cinci zile autoritățile din Arad au verificat zonele din apropiere, au apelat și la ajutorul unui elicopter al MAI, însă nu au reușit să dea de băiat, scrie Ziarul local Aradon.

În ciuda căutărilor extinse, la care au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, autoritățile nu au reușit să afle prea multe despre Sebastian. În continuare, tot ce se știe este că băiatul a dispărut sâmbăta după amiază, de la o stână aflată la marginea localității, unde plecase, cu alți copii, însoțiți de un bătrân.

„Este cea de-a cincea zi în care Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Arad, execută căutări pentru găsirea băiatului dispărut din localitatea Vânători. La fața locului, joi, 14 ianuarie, inspectoratul a dispus trimiterea de 30 de subofițeri și un ofițer, cu patru autoturisme marca Dacia Duster și o autoșenilată”, a declarat  maiorul Dorel Ciupuligă, comandantul Detașamentului Ineu din cadrul ISU Arad, potrivit Aradon.