ÎPS Teodosie apare în prezentarea unui local pentru pomeni. Arhiepiscopia Tomisului spune că nu e reclamă4Foto1Video© antena3.ro

ÎPS Teodosie apare în prezentarea unui local pentru pomeni. Arhiepiscopia Tomisului spune că nu e reclamă

, 6 știri, 24 vizualizări

De asemenea, deținătorul spațiului oferă la cerere servicii de catering, motiv pentru care în clip face referire la "clienți" și la "prețuri".

"Așa cum și IPS Teodosie spune în videoclipul respectiv, este vorba de un spațiu CONSACRAT EXCLUSIV slujirii parastaselor pe care credincioșii le solicită Bisericii. Acest spațiu a fost pus gratuit la dispoziția Bisericii, de către domnul Bogdan Dumitru, un apropiat al Bisericii și teolog, ca fiind o anexă de tip trapeză a parohiei „Sf. Mc Haralambie“ din apropiere.

IPS Teodosie a binecuvântat acest spațiu ca intrând în folosința parohiei respective, așa cum unele parohii au centre sociale care au și spații pentru parastase. Prin urmare nu poate fi vorba de un contract comercial de folosință sau de închiriere al spațiului respectiv, nici de o reclamă comercială la un spațiu al Bisericii", au precizat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului, conform News.ro.