ÎPS Teodosie: ”Cel mai mult să știți că vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul”3Foto© antena3.ro

ÎPS Teodosie: ”Cel mai mult să știți că vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul”

, 7 știri, 77 vizualizări

La o zi după ce spunea că are "gânduri pozitive" despre vaccinarea împotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirmă că Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova caccinarea și că el nu se va vaccina deocamdată pentru că are alergie. ”Cel mai mult să știți că vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul”, a susținut marți IPS Teodosie.

“Cu privire la vaccinare, noi nu spunem nici da, nici nu. Aici este competența medicilor. Cum să spun eu că sunt competent în privința vaccinului? Orice extremism nu este de bun augur, nici vaccinați-vă toți, nici nu vă vaccinați. Orice pacient ia de la medicul său o recomandare pentru un vaccin, pentru o boală ca să se controloeze (...) Fiecare e liber să o facă, nu putem interzice, nici nu putem promova. Nu suntem specialiști”, a spus, marți, Arhiepiscopul Tomisului, potrivit News.ro.

"Cel mai mult vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul"

El a susținut că rugăciunea ajută mai mult decât vaccinul, iar împărtășania combate toți virușii pentru că "nu s-a găsit în potir niciun virus".