ÎPS Teodosie s-a răzgândit în privința vaccinului anti-COVID: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”7Foto© cancan.ro

ÎPS Teodosie s-a răzgândit în privința vaccinului anti-COVID: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”

, 17 știri, 206 vizualizări

Arhiepiscopul Tomisului și-a schimbat părerea despre vaccinul împotriva noului coronavirus. teodosie a transmis, luni, că după ce s-a documentat, are gânduri pozitive despre vaccinare, potrivit Europa FM. Reacția vine după ce de Bobotează ÎPS Teodosie anunța la Constanța că  tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.

„Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați.(...) Dacă e făcut după regulile științifice reale, nu trebuie să cred în el, constat rațional că vaccinul e un remediu împotriva bolii.”, a declarat ÎPS Teodosie, luni, potrivit EuropaFM.

De asemenea, Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.

Reacția lui ÎPS Teodosie vine după ce de Bobotează le-a transmis oamenilor veniți la evenimentul de la Constanța că înotul este cel mai bun vaccin împotriva bolii.

Campania de vaccinare este un experiment. Nu voi permite să se mai închidă vreo Biserică în eparhia mea
Teodosie Petrescu,
ÎPS Teodosie s-a răzgândit: „Campania de vaccinare este un experiment.…