ÎPS Teodosie s-a răzgândit în privința vaccinului anti-COVID: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”7Foto© cancan.ro

ÎPS Teodosie s-a răzgândit în privința vaccinului anti-COVID: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”

, 17 știri, 215 vizualizări

Arhiepiscopul Tomisului și-a schimbat părerea despre vaccinul împotriva noului coronavirus. teodosie a transmis, luni, că după ce s-a documentat, are gânduri pozitive despre vaccinare, potrivit Europa FM. Reacția vine după ce de Bobotează ÎPS Teodosie anunța la Constanța că  tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.

„Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați.(...) Dacă e făcut după regulile științifice reale, nu trebuie să cred în el, constat rațional că vaccinul e un remediu împotriva bolii.”, a declarat ÎPS Teodosie, luni, potrivit EuropaFM.

De asemenea, Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.

Reacția lui ÎPS Teodosie vine după ce de Bobotează le-a transmis oamenilor veniți la evenimentul de la Constanța că înotul este cel mai bun vaccin împotriva bolii.