Istoria se repetă! Dan Petrescu, aproape de o nouă plecare de la CFR Cluj. Conducerea l-a păcălit după revenirea în Liga 1© bzi.ro

Istoria se repetă! Dan Petrescu, aproape de o nouă plecare de la CFR Cluj. Conducerea l-a păcălit după revenirea în Liga 1

, 4 știri, 68 vizualizări

Ion Craciunescu a facut un anunt neasteptat. Fostul mare arbitru sustine ca Dan Petrescu va pleca de la campioana României, daca oficialii din Gruia nu vor face transferurile promise. "Dan Petrescu e un tip ambitios. Daca nu se fac transferurile pe care le doreste, va pleca din nou de la CFR. Daca nu se face ce s-a promis, va pleca din nou. Sa tineti minte. Cred ca pleaca oriunde. Are oferte si de afara. Eu asa cred ca se va întâmpla. Are o situatie delicata, îi pleaca doi jucatori", a spus Craciunescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

În momentul în care a acceptat sa revina la Cluj, Dan Petrescu a purtat o discutie foarte serioasa cu Nelu Varga în privinta viitorului echipei. Tehnicianul a primit asigurari ca va avea mâna libera în vara pentru transferuri, când, daca va lua titlul, va putea întari serios echipa. Obiectivul e patrunderea în grupele Europa League, în Champions League fiind aproape imposibil sa se ajunga.

În acest context, vor avea loc o serie de transferuri spectaculoase, dar si plecari, pentru a le face loc jucatorilor ochiti de staff-ul tehnic. 5 fotbalisti se afla pe picior de plecare de la CFR, din diferite motive. Lang, Males, Ionita si Manea sunt ca si plecati din Gruia.