Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani18Foto© hotnews.ro

Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani

, 27 știri, 31 vizualizări

Tragedie la Miami: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a murit.  Belarusul, fost jucător profesionist de hochei pe gheață la Spartak Moscoka și la Pittsburgh Penguins, a participat cu naționala țării sale  la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, a fost anunțul trist al rușilor de la Salavat Yulaev, conform Eurosport.

Renumit pentru viteza sa pe gheață, Konstantin Koltsov a câștigat titlul în Superliga rusă cu Salavat Yulaev în 2008 și s-a întors recent la club ca antrenor secund. Legătura dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov a devenit publică în iunie 2021. Campioana de la Australian Open a trecut printr-o altă dramă în 2019, când tatăl său, de asemenea fost hocheist și cel care a îndreptat-o spre tenis și cu care avea o relație fantastică, s-a stins subit la vârsta de 43 de ani!