Ivan Patzaichin invocă atacuri violente și se retrage din grupul pentru stabilirea guvernatorului Deltei Dunării4Foto© stirileprotv.ro

Ivan Patzaichin invocă atacuri violente și se retrage din grupul pentru stabilirea guvernatorului Deltei Dunării

, 9 știri, 182 vizualizări

Ivan Patzaichin se retrage din grupul consultativ propus de Alianța USR-PLUS pentru stabilirea conducerii executive a Administrației Rezervației Biosferei Delta DunăriiDunăriiDunării, declarându-se surprins de violența atacurilor la adresa sa pe acest subiect.

”Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine.

Așa că mă voi retrage din această activitate. Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces.