Jandarmii au descoperit materiale pirotehnice ascunse de suporteri într-o groapă săpată pe stadionul din Hunedoara3Foto© gsp.ro

Jandarmii au descoperit materiale pirotehnice ascunse de suporteri într-o groapă săpată pe stadionul din Hunedoara

, 6 știri, 12 vizualizări

Groapa a fost săpată în fața peluzei în care stau suporterii gazdă. Gestul vine în contextul în care mai mulți ultrași ai echipelor din Superliga au fost săltați de autorități pentru că au introdus materiale pirotehnice pe stadion.

„Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj). Marți, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, în urma unei acțiuni desfășurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa și a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape).