Jucătorul cu 67 de selecții în naționala României s-a retras din fotbal7Foto© video.gsp.ro

Jucătorul cu 67 de selecții în naționala României s-a retras din fotbal

, 11 știri, 10 vizualizări

Fostul internațional Gabriel Tamaș și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist, el declarând, vineri, într-o conferință de presă că fizic ar putea să mai continue, dar psihic nu mai poate. “N-am fost un neica nimeni sau un alcoolist”, a menționat el.

“Azi e o zi cam tristă pentru mine. Când ești în fotbal de-o viață întreagă este foarte dificil să te desparți de lucrul pe care-l iubești cel mai mult. Dar vine și ziua asta, de despărțire. Voi continua să stau lângă fotbal, să ajut fotbalul cum văd eu, cum pot. Mă simt foarte bine, dar am decis că psihic nu mai pot să joc fotbal. Fizic aș putea să joc încă vreo 5-6 ani.

Dar eu fiind un rebel sunt și un băiat emotiv și pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă și într-o perioadă a vieții când te duci acasă și te gândești ce n-ai făcut bine, de ce asta, de ce asta din cauza fotbalului, atunci e greu să mai continui. Eu n-am făcut fotbalul dintr-o necesitate, l-am făcut până la urmă și din necesitatea banilor, eu l-am făcut prin plăcerea de a juca fotbal.