Jucătorul Thierry Moutinho a semnat cu FCSB8Foto© a1.ro

Jucătorul Thierry Moutinho a semnat cu FCSB

, 15 știri, 13 vizualizări

Thierry Rua Moutinho este un mijlocaș de origine portugheză, născut și crescut în Elveția, care a început fotbalul profesionist la Etoile Carouge și care a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Servette FC, CD Badajoz, Albacete, RCD Mallorca sau CD Tenerife, înainte de a ajunge, în iulie 2017, la CFR Cluj. Alături de ardeleni a cucerit două titluri consecutive de campion, în 2018 și 2019, petrecând, în această perioadă și șase luni sub formă de împrumut la Cultural Leonesa, din Spania.

”Am fost foarte fericit să aud de interesul clubului pentru mine. După doi ani la Cluj în care nu am evoluat foarte mult, credeam că voi face un pas în spate în carieră, dar oferta de la FCSB mi-a arătat că voi avea parte de progres. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România și abia aștept să mă antrenez alături de noii colegi și să ajut echipa.

Sunt un jucator profesionist și voi face tot ce ține de mine pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor principale, calificarea în grupele UEFA Europa League și câștigarea titlului. Am realizat în ultimii doi ani cât de mare este acest club. Acest lucru se vedea cel mai clar atunci când fosta mea echipă avea meci cu FCSB pe teren propriu.